Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz tbs #52113 üzenetére

> Szvsz architekturálisan gyakorlatilag az eniac óta nincs felmutatva semmi újdonság, csak szépen ki lett fényezve a cucc

Elnezest, de LOL :)

> Értem a profitciklus nyomását

Nem vagyok ebben biztos :). Boldogan optimalizalna mindenki teljesitmenyt, legalabbis szerintem nagyon szorakoztato munka, a problema az, hogy te, mint vasarlo, nem akarod kifizetni. A megbizhatosag ugyanez a teszta, az emberek szabadon valasztottak a Linux/Windows mondjuk a QNX helyett, az Androidot a Blackberry helyett, a 40 millio sorbol allo oprendszert a 100%-ig validalt kernellel rendelkezo egzotikumok helyett. Sirnak az emberek, hogy miert nem tesztelnek eleget, miert nem optimalizalnak eleget, aztan amikor elojon ket termek, az egyik gyorsabb es megbizhatobb, a masik pedig drasztikusan tobb feature-el rendelkezik, akkor az utobbit valasztjak. Az elso meg eltunik.

Szoval az tortenik, amit a felhasznalok akarnak.

Ja, es nagyon fontos: mernokkent a 'jo' == 'eleg jo', epp ellenkezoleg, mint ahogy irod. A dolgokat nem onmagukert hozzuk letre (altalaban), hanem azert, hogy megoldjanak egy problemat. Ha egy szolgaltatas megoldja a problemat, de nem tokeletes, akkor az jobb, mintha kozelebb van a tokeletesseghez, de soha nem keszul el. Szerintem. :)

Szerk.: amirol te beszelsz, az kozelebb van az R&D-hez. Egyebkent nezd meg, hogy ahol tenyleg szukseg van az optimalizaciora, ott megcsinaljak, nem veletlenul tortennek olyanok, mint pl. amikor a Facebook kitalalta, hogy vegulis csinal egy JIT-et PHP-ra (Hiphop), es lenyegeben ujragondoljak az egesz futtatokornyezetet. Mert szukseguk volt ra.

• parandroid

félisten

válasz tbs #52113 üzenetére

Nyilván kellenek a szent őrültek, akik egy élet munkájával alapvetően változtatnak meg egy adott területet, és mindegyikük még csak nobel-díjat sem kap érte, de a mindennapi technológiát a sok kis eredmény- és profitorientált szorgos kis méhecske viszi előre, a saját kis 'rövidtávú' boldogulásuk érdekében.

p

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés