Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mostmér? A nők nem szenvedhetnek?
tildy: Szarják le, megmondhatják az ügyintézőnek, hogy éppen egy potenciális magyar állampolgárt szerettek volna anyakönyveztetni, aki esetleg később talán valami perverzióból a balkánra költözött volna, és ott keresett volna némi pénzt, meg fizetett vona adót, hogy legyen miből fizetni az addigra hatmillió nyugdíjast, de ha nem kell, hát nem kell.
Mondjuk én konkrétan kiskorú veszélyeztetéséért (nyilván tágabb értelemben, és a jövőjükre gondolva) is felelősnek éreztem volna magam, ha nem hozom el a gyerekeimet Mo-ról...
Néztem a sainsburys linket, az Apple Store, és a német Play Store után igazából örömteli, hogy végre az ebookok olcsóbbak, mint a papír alapú könyvek. Mondhattam volna az Amazont is, ott is durván elszállt árak vannak időnként.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest