- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #43940 üzenetére
A legjobb eco storym az volt, amikor még a Borárosnál laktam, és felhoztam egy családi autót, mert kellett. XI-be mentem a BME-re, és hát nyilván ki az a hülye, aki kocsival menne? Igen ám, de a IX-ben fizetős mindenhol a parkolás, és max 3 óra. Sms meg akkoriban nem volt még. Tehát vagy bünti, vagy autó. Így mentem be 15 perc alatt kocsival egy villamosmegállónyit egyetemre. Ott ingyenes volt a parkolás.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43940 üzenetére
nem nagyon közlekedem bkv-val már - szerencsére, csak ha muszáj. annak örülök, hogy van parkolóhely a magas parkolási díjak miatt, régen nem volt. így ha kell autóval bemennem, akkor megtudok állni közel a célponthoz.
a hungária már most is terror, pedig csak egy-két helyen fúrnak-faragnak a kacsóh pongrác felüljáró és az árpád-híd kereszteződés között. de jól előre vetíti, mi várható..és ez még nem is köthető a nagy munkálatokhoz, inkább valami javítási munkálat.
szétbombáznak mindent teljesen, a villamos nem fog menni a népstadionig a bécsi úttól, belső sávot lezárják, a külsőben meg a villamospótló buszsáv lesz. 1 sáv marad az autósoknak a teljes szakaszon, hejjjj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest