Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #36774 üzenetére
Semmi értelme nincs összehasonlítgatni. Az egyik a 90-es évek elejének technikai színvonalát tükrözi, a másik meg a a 2000-es évek második felét.
Ui. Minden autó valahol 70-90 körül fogyaszt a legjobban, a kérdés csak az, hogy mennyivel fogyaszt többet, ha gyorsabban megy. Nyilván az Accord jó áramvonalas, ugyanakkor én a Keresztanyám régi MAzda 6-osával (nálam volt egy hónapig, mielőtt eladtam) is lementem 6,8-as fogyival Szegedre, úgy, hogy neki autópályán mindig 10 litert evett.
Szóval, ha tényleg sokat mennél lassan, lehet, hogy mérésnél tényleg meglepődnél, mennyit spórolnál.Concret_hp: úgy sincs értelme, mert az új swift is sokat eszik 150-nél, mint minden ilyen kis dugó formájú kisautó, rossz a légellenállása.
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #36774 üzenetére
abban alapvetően lehet igazság, de lehe térdemesebb lenne a kicsit újabb konstrukciókat vizsgálni (pl új fajta swiftek azért nehezebbek) egyébként egy +250 kilót rászámolsz az önsúlyra és úgy osztasz egyből jobb képet kapsz kicsit (2 ember + csomag + a benyának is van ám 1 kis súlya
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest