Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #36731 üzenetére
En most voltam kinn, unokatesom orvos, felsofokon tud nemetul. ( meg angolul is , de az reszletkerdes).
Azt mondta gyurjak ra a nemetre, ha netan oda keszulnek, mert ez ami van ( 20-30%at ertettem a beszelgeteseknek, anno nemetbol erettsegiztem, beszelni nem igazan tudok mar, max alapfokon) edeskeves ott munkavallalashoz. Mondhatni barmilyenhez.Max nagyobb cegeket nem erdekli, ha csak angolul tudsz, de egyebkent nagyon kell a nemet.
MEgtanulhato amugy, de "erdekes elmenyeim" voltak.Ja amugy itthon mar, melo, es tenyleg itthon erzem magam. Lehet csak mert jobban ertem az ittenieket mar? Mano tudja. Odaat is jo volt, az a videki kis varoska nagyon bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest