Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
igen, ez a lehetőség van, és kész. pont tegnap beszélgettem a legjobb barátommal, akivel karrier szempontjából elég nagy különbségek vannak köztünk.
ő sosem tudta mit akar, csapongott a sulik/szakok között, miközben mindenféle diákmunkákat, meg tényleg a létező legkevesebbet fizető melókat végzett. most ott tart, hogy éppen a TF-ből még van neki hátra két év, és lesz egy olyan diplomája, amivel jó esetben kereshet a minimálbér környékén. másik lehetőségként pedig ott van számára a kamionozás. igaz, hogy mondjuk fél milla a jogosítvány rá, de az a 400-700k-s fizetéséből elég hamar visszajön. elhelyezkedéssel sem lenne gondja, mivel csak a szűk családi körben van 3-4 kamionos náluk. mondtam is neki, hogy nem tudom mire vár, holnap jelentkezzen azonnal. mert csak azalatt a két év alatt, amíg befejezné a sulit, már ott tart, hogy megkeresett legalább 10+ M forintot (osztrák, holland elhelyezkedést feltételezve).
BS: ezen most emglepődtem... nálunk simán 2-3 szorosát összehozzák, persze nyilván tapasztalattól függően, pedig szintén van autóipari beszállító (borgwarner, biztos ismerős), energiaipar (GE), meg még kitudja mi.
Mawyx: te pedig ezzel a központosítással nagyon rosszul jártál
pont a kafetéria meg az egyéb juttatások tudják megdobni a fizetést.nálunk is ez az erőssége a cégnek, annak ellenére, hogy a fizu sem rossz, de el tudtam volna képzelni magasabbat. most pl 20%-kal kapok kevesebbet az interjún megnevezett összegnél.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
esetleg még az opció, ha a szakterületeden kiemelkedően jó vagy. de amíg találnak 10 ugyanolyan munkaerőt, addig nyilván nem fognak sokat fizetni az adott munkáért.
és ez az egész addig nem is fog változni amíg nem emelünk legalább 7-8%ot a foglalkoztatási rátánkon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pont a kafetéria meg az egyéb juttatások tudják megdobni a fizetést.