Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#39433) Tim82 válasza tildy (#39430) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az elejétől fogva teljesen egyértelműen le volt írva ugyanaz, igazából önmagamat ismételtem jópárszor. Bocsánat, hogy ennyiszer kellett leírnom. A kioktatást amúgy nem én kezdtem, gondolom, átlátod, hogy annak tükrében, hogy pontosan mire reagáltál, ezt nehezen tudtam máshogy értelmezni.

DeFranco: szerintem azért, mert pont az azzal kapcsolatos esetleges panaszokat akarta megelőzni, hogy mindenhol (értsd: ott is, ahol nincs kint a Visa Electron embléma) lehet használni, aztán kiderül, hogy mégsem (ezért meg valóban nem fog a kibocsátó bank felelősséget vállalni). Mindenhol el kell, hogy fogadják, ahol kint van a Visa Electron embléma.

Ráadásul a Visa Electron mindenhol debit kártyának minősül (biztosan van olyan bank, amelyiknek van Visa Electron hitelkártyája is, de én még nem találkoztam vele -> elvileg az is debitként lenne kezelve).

Egyébként az is lehet, hogy szimplán nem volt biztos benne, és ezt gondolta biztos válasznak.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.