- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
fordfairlane #49917 üzenetére
Nem tetszik, nem búg a mély. Olyan kis vékony a hangja, ebben a dalban meg szerintem az pont nem az igazi.
-
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #19844 üzenetére
Nyugi van, lemaradt a szmájli a végéről.
-
BITBOYS
addikt
válasz
fordfairlane #19844 üzenetére
nemá, csak viccelt.
vágj vissza -
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #19841 üzenetére
Le volt járva a szavatossága?
-
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #18941 üzenetére
Nyilván, szívtam már én is autóval, csak egyszerűen az alapvető normális hozzáállást sem kapja meg az ember, nemhogy korrektségről lehetne beszélni.
-
Bubu79
addikt
válasz
fordfairlane #18696 üzenetére
Philoxenia? Érdekes meglátás...
Viszont a leányzó nagyon ott van a szeren
-
válasz
fordfairlane #18606 üzenetére
Szellemi migrénem van a hirtelen melegedés hatására. Ilyenkor a legkisebb hülyeség is belehasít a fejembe.
Oh, ez még nem is volt annyira heves. -
Verus
senior tag
válasz
fordfairlane #17995 üzenetére
Pedig elég jó kis film, lehet rajta nevetni
Genius: Hát szerintem megér az még 2-3 megnézést is
-
Bubu79
addikt
válasz
fordfairlane #17616 üzenetére
Bizonyára minden alapot nélkülözve, hiszen egyébként is nagyon szeretik egymás társaságát...
Philoxenia: Ha sárkányról lenne szó nem is haboznék, de így - még a végén megkapnám, hogy valakinek a "spanja" vagyok - milyen szép és trendi kifejés...
Pedig én nem tartok számon spanokat, vannak barátaim és ismerőseim. Előbbiből meglehetősen szűk a lista, tekintve, hogy a címet bizony ki kell érdemelni - de ha kell bármikor kiállnék bármelyik mellett... -
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #17603 üzenetére
Nem kötekedésképpen, tényleg, de azért a vizsgadrukk meg a dac közel sem egy kategória.
Ha felületes az ember, valóban mindegy, de ha igény van a valós helyzet megismerésére, akkor egyáltalán nem célravezető. Ezért írtam, hogy joggal feltételezhető.
-
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #17597 üzenetére
Ez így nagyon szépen hangzik, de azért szerintem ennél egyszerűbb a dolog. Miért tartom butaságnak amit Verus csinál? Mert nem képes az eszével kontrollálni az érzelmeit egy ilyen pitiáner helyzetben és ezért tulajdonképpen hülyét csinál magából, csak azért, mert dacból ellentmond valakinek egy olyan állítás kapcsán, ami köztudott tény, nincs is rajta mit vitatkozni. Ennyi.
És ez véleményem szerint igenis értelmi képesség, vagy ahogy te írtad, intelligencia kérdése.
-
Viszlát
addikt
válasz
fordfairlane #17592 üzenetére
Valahol a dac önmagában véve is butaság. Kérdés, hogy definiáljuk a butaságot.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged