- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #13707 üzenetére
Aki még nem volt éjjeles, az nem tudhatja, milyen érzés.
Én már sajnos tapasztaltam. Mivel nekem sem megy gyorsan az elalvás, általában reggel azzal kell kezdenem. Hazaérek úgy fél hét felé, egyből be az ágyba, és ha szerencsém van, akkor el is tudok aludni max. hét-fél nyolc felé. Akkor alszok úgy dél-egy óráig ha szerencsém van, ami nekem elég is. De ha reggel 9-10-ig még nem alszok el - vagy felébredek valami miatt -, akkor már nekem annyi. Arra a napra lőttek az alvásnak. Este 6-7 felé tudok elaludni, de akkor már annyira, hogy ha valaki fel akarna kelteni, hogy melóba kell menni, akkor azt jól kupán vágnám...
A főnököm már előre örül, ha éjjeles vagyok, mert akkor tudja hogy 50-50% a valószínűsége hogy mikor nem megyek be éjjelre melóba.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest