Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Nem-nem!
-Tanárúr! Vegyen nekem egy üveg Zubrowkát!
-???
-Az apámnak lesz. Mondta, hogy vigyek neki egy palackkal.
-Mi az a Zubrowka?
-Olyan vodka, amiben van egy szál bölényfű, ami itt terem az egyik nemzetiparkban.
-Itt bölényfű? Na húzz el innen fiam míg szépen vagyok! Nehogymár én vegyek neked vodkát!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #32302 üzenetére
bölényfű?!
dehogyis, az egy szál spagetti.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32301 üzenetére
Csütörtöktől Balaton Sound - ott majd nyomatnak némi digitális zajt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32306 üzenetére
Egészen konkrétan nem a Kraftwerkre gondoltam, hanem a többire - A Kraftwerk már letett valamit az asztalra, de ahogyan Neked a Stones nem zene, úgy én sem tudom igazán értékelni a prüntyögést
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #32307 üzenetére
Nem inném, hogy bolond leszólnáa stonest...
Tényleg dinkaman, mikor láthatnám a ribit? Mármint Őszufléságát, na.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
Pillants rá erre - a párját nem linkelem, szerintem megtalálod egyedül is mire válaszolt
BE: Részletkérdés, publikba ment - ráadásul előtte linkeltem, amit kukac emlegetett
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32312 üzenetére
Most konkrétan megsértődtél?
-
Sipi16
őstag
Hát ilyet. Rég telefonálgattam ennyit. Csak egy dologban segítsetek. Ha a neten régió szerint vannak kiírva egy cég telefonszámai akkor minek kérdezik meg, hogy honnan telefonálok? Erre egyből átkapcsol és megadja egy olyan embernek a számát aki szabadságon van. fasza.
Legalább a CD-boltos csajnak jó hangja volt a telefonba.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32314 üzenetére
Helyes - ezek szerint alkatrészenként szeretnél szert tenni egy lóra - vagy marhára?
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32317 üzenetére
Nem úgy volt, hogy Szuflé macska?
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32319 üzenetére
A sört nem emlegettem, mert az nekem is bejön
-
NoLF
veterán
minél tovább? én napi átlag 3 óránál tartok. még bírom.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
mióta új munkahelyem van, nincs időm tőzsdézni. ez kiborító, mert naponta meg lehetne keresni a tőke 2-3%-át is... általában, amikor már majdnem nyitok egy pozíciót, olyankor áll be a főnököm a hátam mögé, és 5 perc múlva, mire elmegy, már elmúlt a jó beszálló lehetősége.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32330 üzenetére
Tehetek én arról, hogy a bájos mosolya majdnem elvette az eszemet?
-
NoLF
veterán
tegnap azt hallottam, vannak emberek, akik a túrós csuszát cukorral eszik. tényleg létezik ilyen?
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32332 üzenetére
- még a nyelve is kint van
NoLF: Előfordul - van aki a lencsefőzeléket is sziruposan szereti, annyira megcukrozza
-
BlacKSouL
addikt
Sőt, van aki a lecsót cukrozza. Mi általában sósan szeretjük, de fura is lenne a virslire meg a kétféle kolbászra szórt cukor
De nagyanyám a káposztás tésztát is ízetlenre csinálta, mert ő sózta, nagyapám cukrozta. Így történt, hogy nagyanyáméból ettem mint főétel, nagyapáméból meg mint desszert
Fú de ennék most egy kis olajban kisütött keserűgombát. Vagy legalább egy nyamvadt vegyes gombapörköltetAláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
Bezony...
Bár hallottam már mákos tésztát is szalonnával, na azon rendesen kifeküdtem... ( mint ork nemzeti eledel... )
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #32334 üzenetére
én mindkét verziót szeretem, de csak külön. szalonna és cukor... valahogy nem jön össze.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #32341 üzenetére
mi az hogy lecsóba húst? jó házikolbászt, esetleg virslit, debrecenit... iszonyat fini lesz tőle.
-
Bubu79
addikt
Ne szólj bele, nem telefon
ádyz: Nekem nincsen gondom vele - üríts sütiket, hátha rendbe jön...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Csak nalam tortent valami a forummal?
Hsz irasnal, bejelentkezesnel, meg ugy mindenhol az ok betu korul nincs semmi, nem tudok rendesen gorgetni [ossze-vissza megy az egesz], a fejlecen csak egy hulye szinu hatter van, a tarsoldalak ikonja sincs meg [csak a neve es egy link], a cikkek kepei sem, a kedvencek savon is eltuntek az ikonok.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Másik böngésző esetleg?
ToBeY: Miért, nem azok? Akkor elqrtam
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Miért gondolják azt sokan hogy ha van egy drága fényképezőjük, akkor ők már profi fotósok?
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest