Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #32751 üzenetére
Azt a klasszikus Subaru Impreza mondja, miközben dolgozgat benne a boxer motor - az szééép
Szia Mikulás és mindenki
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
nahát, egész kelendő a cikk, bár szerintem elég szarul sikerült mert nem fordítottam rá elég időt. mindegy, már nem változtatok (sokat) rajta
hogy lehet linkeket tenni a végére?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
bnss
veterán
További szép estét, irány aludni. Jó éjt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Az autó nem tetszik - need for speed feelingje van, emellett a formája sem tetszős - ez van.
Jó éjt Bon3ss
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32765 üzenetére
Lehet - sosem ültem még benne
ádyz: Nem tervezem - egyrészt mert nincs ilyen a közelemben, másrészt mert nem is vágyom - mert ahogyan említettem, nem tetszik az autó kívülről...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ne keverjük a szezont a fazonnal - a Skyline maximum csókolomot köszönhet egy Ferrarinak - nem kéne összehasonlítani vele
De egyébként lehet kövezni - a lovacskás, jobbára piros márkáért sem vagyok oda...
Mi több ahogyan az kicsit előrébb olvasható a kék-fehér propelleresért sem maradéktalanul
NoLF: Jó étvágyat
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
na akkor egészségünkre, ez a vacsorám
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32771 üzenetére
Ez van - a tökfőzeléket is utálom
-
Bubu79
addikt
Annyira tudtam, hogy valami valóságtól elrugaszkodott, az utcaival köszönő viszonyban sem lévő valami lesz a linken...
Majd kinövöd Te is...
NoLF: Ennek autó formája van...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Nekem tetszik, csak sztem kicsi, egy 17-est belökhetnél előre, hátra meg egy 18-ast
Bubu... haggyad má', most ékezet nélkül írni a divat sok embernél...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
Ok - de a negyedévenkénti futómű felújítást Te állod
ádyz: Kb. két kattintás - plusz ugye akarni is kéne, de az már más tészta...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Bubu79 #32781 üzenetére
Inglis billentyuzettel?
Tudod ki fog szenvedni a z-vel meg az y-al.
NoLF: Szerintem nem a te kocsidra valo. Akkor mar a gyari szeletelo, vagy melyik az.
pohár: Magyar utakra? Eszednel vagy?! 18-as amugy sem ferne be, ultetve van az auto. De megkerdezem megegyszer: Magyar utakra? Eszednel vagy?!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Azt hittem Nolfi kocsija olyan mint a Vissza a jövőben a kocsi, csak addig kell neki út míg fel nem száll
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #32780 üzenetére
a hátsó dobfék nekem sem tetszik, de hiába kerülne szinte picsa pénzbe a cseréje, nem éri meg. mindenki azt mondja, hogy majdnemhogy rosszabb lett a fék miután gyári tárcsára cseréltek.
ezért inkább hagyom.
ja, az amcsi futómű semmivel nem lágyabb ebben az autóban mint az európaiban, s mivel meg is ültettem és hamarosan toronymerevítők is kerülnek be, meg csudajó gumikkal rendelkezem, elég komoly kanyarsebességre vagyok képes.az automata pedig igen, lomha, de aki még nem ült a régiben csak ebben, azokat mind meggyőzte. nekem persze feltűnik mennyivel lassabb, de azért azt csinálja amit te akarsz, válthatok a lábam állásával koordinálva akár 2000, de akár 7000 rpm-nél is, s ezek között is bármikor.
megszokható, kényelmes, cruisin.
JDM style.
ádyz: a felni is JDM style miatt került rá. megpróbálom a gyári dolgokat ráaggatni, s megtartani a zöld-szürke kontrasztot.
mellesleg a felni csak egy fostos másolata a japán versenyfelninek, de azért rettenet erős, és könnyebb a gyári 14es alufelninél. és jó áron tudtam szerezni, és szerintem jól áll neki...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
A P Zero Neron én is nagyot néztem, meg ne haragudj, de komolyabb gépekre szokás tenni ezeket. Nem túl pénztárcabarát négy új P Zero Nero cseréje. Ennél húzósabb már csak a Rosso változat lenne, bár nem tudom, hogy az van-e ilyen "kicsi" méretben.
Kieg.: Megnéztem, nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerintem te járjál csak inkább villamossal
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #32789 üzenetére
PIRELLI P ZERO NERO
Bővebb információ 195/45 R16 84 V XL 18 990.- (akció)
szerintem egyáltalán nem vészes, én nem akciósan vettem 20ért darabját, amikor a boltban 23 volt.
egyébként egyelőre maximálisan meg vagyok vele elégedve. halk, peremvédős, szépen gurul, esőben nyagyon jól vizsgázott, kanyarban egyelőre verhetetlen, és fékezéskor is kiváló, áradozhatnék róla még, de minek
tesóm hozta ennyiért, ezt ajánlották, ezt vettem. nem bántam meg
-
NoLF
veterán
ja, teljesen biztos vagyok benne, hogy belefér egy bringa ha ledöntöd a hátsó ülést.
-
tildy
nagyúr
Bahh , msot már értem, miért mondják, hogy nincs humorérzékem.
Értem én mit akartak bemutatni ezzela filmmel, de életem leg - emésztési végtermékebb filmjét láttam ma a moziban. Ja a Brünót néztük. Gáz."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
pohár
félisten
Nah léptem is aludni, holnap PH tali, rá kell készülnöm testileg-lelkileg
Jó éjt!
-
tildy
nagyúr
Csakazértse beszélek vulgárisan. Egyébként lehet túl prűd vagyok tényleg, de kb 15 perc után elgondolkodtam , hogy kijövök a filmről.Párom miatt nem tettem csak meg.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest