Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz bolondember #49685 üzenetére

Kicsit másképp érzem innét szidni ami rossz, mintha kinntről tenném.
    Kinn emlékeim szerint nem szidtam Magyarországot , igaz istenítettem a UK-t .
    Viszont hazajőve nagyon látszik mennyi helyen mekkora gáz van itt. Mikor én fizetek teljes árú jegyet a vonaton, nekem kell állnom súlyos ezrekért , az ingyen utazó mama meg arra se képes , hogy az ingyenjegyet kiváltsa... Igen bosszant.

És igen áteshettem arra az oldalra, amikért anno tivéket szidtam: most már látom, hogy tök jogos , amit mondanak.

Nem szándékozom hazajönni , ez az ország a múltam és se nem a jelenem, se nem a jövőm.

Nolf: tudod ha az ember csak ezt ismeri, és mást nem , vagy nemigazán, akkor nem veszi észre, mekkora tolvajrablás,átverés, és rossz dolgok vannak ebben az országban. Némely város, és a természet gyönyörű ,a bulik jók,a sör olcsó ...
    Szóval ha ebben benne vagy, lehet fel sem tűnik, hogy...

Mondom ezt úgy, hogy régen nem éltem rosszul (igaz túl jól sem) itthon. És igen, kinn is 1 hónapig kellett rágnoma tfl fülét, hogy duplán lett levonva az oysterre bérletem a bankkártyámról , de visszakaptam az összeget. Itt a bkv elavult (több mint 5 éves ) tartozást (nem is tudtam róla, figyelmeztetést nem küldtek , jegyzőkönyvet kértem, nem mutattak ) is kamatostul bevasalt rajtam.

Aktív témák

Hirdetés