- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #49685 üzenetére
Kicsit másképp érzem innét szidni ami rossz, mintha kinntről tenném.
Kinn emlékeim szerint nem szidtam Magyarországot , igaz istenítettem a UK-t .
Viszont hazajőve nagyon látszik mennyi helyen mekkora gáz van itt. Mikor én fizetek teljes árú jegyet a vonaton, nekem kell állnom súlyos ezrekért , az ingyen utazó mama meg arra se képes , hogy az ingyenjegyet kiváltsa... Igen bosszant.És igen áteshettem arra az oldalra, amikért anno tivéket szidtam: most már látom, hogy tök jogos , amit mondanak.
Nem szándékozom hazajönni , ez az ország a múltam és se nem a jelenem, se nem a jövőm.
Nolf: tudod ha az ember csak ezt ismeri, és mást nem , vagy nemigazán, akkor nem veszi észre, mekkora tolvajrablás,átverés, és rossz dolgok vannak ebben az országban. Némely város, és a természet gyönyörű ,a bulik jók,a sör olcsó ...
Szóval ha ebben benne vagy, lehet fel sem tűnik, hogy...Mondom ezt úgy, hogy régen nem éltem rosszul (igaz túl jól sem) itthon. És igen, kinn is 1 hónapig kellett rágnoma tfl fülét, hogy duplán lett levonva az oysterre bérletem a bankkártyámról , de visszakaptam az összeget. Itt a bkv elavult (több mint 5 éves ) tartozást (nem is tudtam róla, figyelmeztetést nem küldtek , jegyzőkönyvet kértem, nem mutattak ) is kamatostul bevasalt rajtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest