Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #43310 üzenetére

Egyszer csoporttársét, egyszer sajátot szedtem le.
    Rásült az általában akkor van ha nem paszta, hanem ragasztó van a bordán. Azt is ütném pár napig egy vizes törölközővel aki ragasztja az ilyet.
    Mivel kézzel feszegetni nehézkes, csavargatással meg kitudja mit csavarsz el, marad az óvatos szerszámos. Én azt csináltam, hogy egy olyan csomagoló fóliát, amit elektronikai cuccoknál alkalmaznak, kicsit szivacsos, de nem túl vastag, azt kettéhajtottam, szélesfejű csavarhúzót feletettem, a legkevésbé alkatrészes pontján a nyáknak bedugtam óvatosan a nyák és a hűtő közé, az ellentétes oldalon szintén bedugtam egy hasonlót, de csak hogy ellentartson, és ne a proci sarkaira feszítsen rá, majd elkezdtem elcsavarni, így a feje elkezdte lefeszíteni a hűtőt. Mikor elkezdett engedni kicsit, akkor kb ellentétes oldalon is ugyanígy, majd onnan már engedett és feljött. Aztán már csak olyan anyag kell, ami a prociról leszedi a rajtamaradt ragasztót. Sajna ott is maradt a műanyaglapos kapirgatás, a végén meg kézzel megdörgölés, majd alkohollal lemosogatás fülpucoló pálcával.
    Nekem kb ennyi.

Aktív témák

Hirdetés