- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #43310 üzenetére
Egyszer csoporttársét, egyszer sajátot szedtem le.
Rásült az általában akkor van ha nem paszta, hanem ragasztó van a bordán. Azt is ütném pár napig egy vizes törölközővel aki ragasztja az ilyet.
Mivel kézzel feszegetni nehézkes, csavargatással meg kitudja mit csavarsz el, marad az óvatos szerszámos. Én azt csináltam, hogy egy olyan csomagoló fóliát, amit elektronikai cuccoknál alkalmaznak, kicsit szivacsos, de nem túl vastag, azt kettéhajtottam, szélesfejű csavarhúzót feletettem, a legkevésbé alkatrészes pontján a nyáknak bedugtam óvatosan a nyák és a hűtő közé, az ellentétes oldalon szintén bedugtam egy hasonlót, de csak hogy ellentartson, és ne a proci sarkaira feszítsen rá, majd elkezdtem elcsavarni, így a feje elkezdte lefeszíteni a hűtőt. Mikor elkezdett engedni kicsit, akkor kb ellentétes oldalon is ugyanígy, majd onnan már engedett és feljött. Aztán már csak olyan anyag kell, ami a prociról leszedi a rajtamaradt ragasztót. Sajna ott is maradt a műanyaglapos kapirgatás, a végén meg kézzel megdörgölés, majd alkohollal lemosogatás fülpucoló pálcával.
Nekem kb ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest