Hirdetés

Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    Most jó sokáig aludtam. Macska csesztet hajnal óta szokásosan, de csak vissza-visszaaludtam. Nem akartam kiengedni, mert tegnap nagyon a külső ajtó körül lődörgött, mondom kiengedem a barátaihoz meg szaladjon egy nagyon most.
    Nem láttam órákig, majd be is sötétedett, akkor már hangosabban szólítgattam, mire keserves nyávogás hallatszott. Persze alig találtam zseblámpát, de sikreült elemet vadászni bele, megyek ki, látom macs 2 emeletnyi magasságban van tőlem :Y Felment a fára, onnan a faágon kisétált az erkélytetőkhöz, de ahogy haladt kifelé, vékonyodtak az ágak és ráment egyik terasztetőre és ugye nem birt lejönni, mert a vékony faágra nem birt rálépni... Kivittem a nagy szétcsúsztatható 3 részes létrát, persze nem ért fel addig. Addigra már kész hisztérika voltam, a macskámat akartam, az meg vinnyogott megállás nélkül, mint egy riasztó. Megszerveztem a metőosztagot, nézegettük, nem birjuk leszedni. Kerítettünk padlódeszkát, kőműves bakot, hogy majd arra állítjuk a létrát...Bementünk egy kis célzóvízért, felöltöztünk rendesen, erre macs besétált a szobába :U :W :DDD

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Aktív témák

Hirdetés