- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Most jó sokáig aludtam. Macska csesztet hajnal óta szokásosan, de csak vissza-visszaaludtam. Nem akartam kiengedni, mert tegnap nagyon a külső ajtó körül lődörgött, mondom kiengedem a barátaihoz meg szaladjon egy nagyon most.
Nem láttam órákig, majd be is sötétedett, akkor már hangosabban szólítgattam, mire keserves nyávogás hallatszott. Persze alig találtam zseblámpát, de sikreült elemet vadászni bele, megyek ki, látom macs 2 emeletnyi magasságban van tőlemFelment a fára, onnan a faágon kisétált az erkélytetőkhöz, de ahogy haladt kifelé, vékonyodtak az ágak és ráment egyik terasztetőre és ugye nem birt lejönni, mert a vékony faágra nem birt rálépni... Kivittem a nagy szétcsúsztatható 3 részes létrát, persze nem ért fel addig. Addigra már kész hisztérika voltam, a macskámat akartam, az meg vinnyogott megállás nélkül, mint egy riasztó. Megszerveztem a metőosztagot, nézegettük, nem birjuk leszedni. Kerítettünk padlódeszkát, kőműves bakot, hogy majd arra állítjuk a létrát...Bementünk egy kis célzóvízért, felöltöztünk rendesen, erre macs besétált a szobába
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest