Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #3593 üzenetére
Akkor a pana is jopofa
igazabol G10 be meg nemneztem bele,ennyire szornyu lenne?
Ez erdekes lehet,csak 1 hetig.
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #1261 üzenetére
Itt azert vannak olyanok amik szerintem kibirnak valtani a fenyeros obikat, es az adapter se olyan draga.
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #1140 üzenetére
Ez az oldal meg egesz mast mond a dinamikarol.
-
-
Messer22
senior tag
-
válasz
Mercutio_ #354 üzenetére
persze, de aztán jön a nikon d400, és akkorát üt, h megint mindenki bepisil stb. ördögi kör, aminek sosincs vége, és tény azért, h egyelőre a szenzorokban a sony-nikon páros például jobban teljesített, mint a samsung-pentax (hoya). a nikon d700 és tsaira azért a pentaxnak nincs és egyelőre nem is lesz alternatívája.
más kérdés, h én inkább megveszem az első értelmes szenzoros értelmes kompaktot
, és elleszek vele.
-
válasz
Mercutio_ #345 üzenetére
persze, az e-620 ellen például az egyetlen kifogásom a keresője. viszont a fórumokon fikázni nem csak a belépő oly-kat szokták, sőt, leginkább az e-3-at szokták. hogy kiégnek a világos részek, zajos a kép, vacak az af stb. biztos jobb a d90 technikailag amúgy (d300 pláne), és tény, hogy a zajt jobban bírja, de nincs egetverő különbség, és mondjuk személy szerint képtelen vagyok megszeretni a nikont.
-
válasz
Mercutio_ #338 üzenetére
jaja, Roboter jól mondja, az 50-200 swd iszonyat alázós, és azért a 200/3,5 sem az a vacak fényerőben. én kézből (!) 2 km-ről (!) lőttem delfineket vele, és nem mondom, h szívesen nagyítanék a fotóból, de már az is csoda, h bármi látszott a képen. ez a sirály közelebb volt, de nem sokkal.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Mercutio_ #338 üzenetére
Köszi!
Az obi+váz: ennek az obinak nincs élességben előnye mondjuk egy 50-200SWD-hez képest, csak fényerőben és gyújtótávolságban, de ez nem a rendszer tulajdonsága, hanem a téma igénye. Az AF-je pedig jóval lassabb.
Az E-3-tól azóta pedig van olcsóbb váz korszerűbb szenzorral, rugalmasabb AF-szal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest