- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi
tag
válasz
nitro16 #37683 üzenetére
Köszönöm a válaszod, valójában mi sem nézünk tv adást a párommal a gyerekek miatt viszont sokat fut a készülék, ok persze mese csatornát néznek a legtöbb esetben (ritkán winyorol mese). Így akkor tok felesleges, eddig is ezt éreztem csak gondoltam lesz itt olyan fakir aki megkinozta már magát sd
adasokkal -
jozsi
tag
válasz
renziNNN #37679 üzenetére
Lg lh 7000 és a széleinel már megjelentek interferencia(?) csíkok, de ez csak a fehér képnel/ megvilagitasnal szembetűnő. Amúgy egész jól bírja szegeny, 2009-és vétel, gondolom elfáradt. A gyerekek szoktak nezni, én max havi 1-2 alkalommal nézek fhd tartalmat winyorol. Oledben gondolkodom, de lehet nano is bőven elegendő lenne.
-
jozsi
tag
válasz
nitro16 #37678 üzenetére
Valójában átnéztem a neten fellelhető infók egy részét, az alapján az a mondás hogy LCD, ha napi szinten tv adás megy a készüléken ellenkező esetben meg oled ha bray vagy uhd tartalom fut rajta. Kicsit saját tapasztalati Infora lett volna szükségem, pl valaki használ az oled tv-t upc-vel, ha igen mi a tapasztalat? Van értelme egyáltalán? (Vszinuleg nincs.)
-
jozsi
tag
Sziasztok,
szeretnem lassan cserélni a 10 éves LCD tv-met, napi szinten tv adás amire használnám ahogy a mostanit is, hetente 1 fhd mozi max. Van értelme oled tv-t vennem? Egyáltalán kibírna beeges nelkul a panel? Gondolom korábban már 100x volt téma a topikban, de nincs idom/energiám visszakeresni a válaszokat.
halas köszönet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Arc Raiders
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD