Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Köszönöm a válaszod, valójában mi sem nézünk tv adást a párommal a gyerekek miatt viszont sokat fut a készülék, ok persze mese csatornát néznek a legtöbb esetben (ritkán winyorol mese). Így akkor tok felesleges, eddig is ezt éreztem csak gondoltam lesz itt olyan fakir aki megkinozta már magát sd
adasokkal
-
jozsi
tag
válasz
renziNNN
üzenetére
Lg lh 7000 és a széleinel már megjelentek interferencia(?) csíkok, de ez csak a fehér képnel/ megvilagitasnal szembetűnő. Amúgy egész jól bírja szegeny, 2009-és vétel, gondolom elfáradt. A gyerekek szoktak nezni, én max havi 1-2 alkalommal nézek fhd tartalmat winyorol. Oledben gondolkodom, de lehet nano is bőven elegendő lenne.
-
jozsi
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Valójában átnéztem a neten fellelhető infók egy részét, az alapján az a mondás hogy LCD, ha napi szinten tv adás megy a készüléken ellenkező esetben meg oled ha bray vagy uhd tartalom fut rajta. Kicsit saját tapasztalati Infora lett volna szükségem, pl valaki használ az oled tv-t upc-vel, ha igen mi a tapasztalat? Van értelme egyáltalán? (Vszinuleg nincs.)
-
jozsi
tag
Sziasztok,
szeretnem lassan cserélni a 10 éves LCD tv-met, napi szinten tv adás amire használnám ahogy a mostanit is, hetente 1 fhd mozi max. Van értelme oled tv-t vennem? Egyáltalán kibírna beeges nelkul a panel? Gondolom korábban már 100x volt téma a topikban, de nincs idom/energiám visszakeresni a válaszokat.
halas köszönet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor