- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Köszönöm a válaszod, valójában mi sem nézünk tv adást a párommal a gyerekek miatt viszont sokat fut a készülék, ok persze mese csatornát néznek a legtöbb esetben (ritkán winyorol mese). Így akkor tok felesleges, eddig is ezt éreztem csak gondoltam lesz itt olyan fakir aki megkinozta már magát sd
adasokkal
-
jozsi
tag
válasz
renziNNN
üzenetére
Lg lh 7000 és a széleinel már megjelentek interferencia(?) csíkok, de ez csak a fehér képnel/ megvilagitasnal szembetűnő. Amúgy egész jól bírja szegeny, 2009-és vétel, gondolom elfáradt. A gyerekek szoktak nezni, én max havi 1-2 alkalommal nézek fhd tartalmat winyorol. Oledben gondolkodom, de lehet nano is bőven elegendő lenne.
-
jozsi
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Valójában átnéztem a neten fellelhető infók egy részét, az alapján az a mondás hogy LCD, ha napi szinten tv adás megy a készüléken ellenkező esetben meg oled ha bray vagy uhd tartalom fut rajta. Kicsit saját tapasztalati Infora lett volna szükségem, pl valaki használ az oled tv-t upc-vel, ha igen mi a tapasztalat? Van értelme egyáltalán? (Vszinuleg nincs.)
-
jozsi
tag
Sziasztok,
szeretnem lassan cserélni a 10 éves LCD tv-met, napi szinten tv adás amire használnám ahogy a mostanit is, hetente 1 fhd mozi max. Van értelme oled tv-t vennem? Egyáltalán kibírna beeges nelkul a panel? Gondolom korábban már 100x volt téma a topikban, de nincs idom/energiám visszakeresni a válaszokat.
halas köszönet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó LG OLED55C11LB
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor