Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Akkor azért csak utána jártál már te is.
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.Nekem kb 1 hónapja van meg a tv, azóta nem is néztem tv adást. Valahogy úgy vagyok vele, láttam mire képes minőségi tartalom esetén és azután én nem vagyok hajlandó szar minőséget nézni. De hozzá teszem ez én vagyok. (Bíztos vannak akik ugyan úgy néznek tv adást, meg ugye mindenki más . Így is megfognak kövezni, hogy mi az, hogy nem jó rajta tv adást nézni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Gran Turismo
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Cudy routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.
Vhiktor