Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Akkor azért csak utána jártál már te is.
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.Nekem kb 1 hónapja van meg a tv, azóta nem is néztem tv adást. Valahogy úgy vagyok vele, láttam mire képes minőségi tartalom esetén és azután én nem vagyok hajlandó szar minőséget nézni. De hozzá teszem ez én vagyok. (Bíztos vannak akik ugyan úgy néznek tv adást, meg ugye mindenki más . Így is megfognak kövezni, hogy mi az, hogy nem jó rajta tv adást nézni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.
Vhiktor