- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
válasz
vaguny #15828 üzenetére
Van egy úgy mond újnyi vastagságú sávok, amik olyan mintha halvány sűrű rács lenne a tv-n, ez mindig ugyan ott van. Maximum a fél év során kicsit halványodott. És van olyan szürke amin alig észrevehető. Viszont van egy olyan szürke árnyalat, ahol már vastagabb sávokat is észre lehet venni, azok talán mintha vastagodnak, vagy vékonyodnak, de azért nem tenném rá a fejem hogy ez így is van.
-
rendon
tag
válasz
vaguny #15815 üzenetére
Én is észrevettem az én tévémen, a near black banding jelenséget. Én viszont nem csak szürke árnyalatnál lehet csak észrevenni, hanem ha játszok egy autós játékkal, akkor a kékes fehéres égbolton amikor jobbra vagy balra kanyarodok, simán észreveszem hogy sávos a képernyő. Gondolkoztam hogy lejelentem az LG-nél, de valaki azt mondta hogy ha ki is cserélik, nem biztos hogy az a panel jobb lesz, szóval lehet az is ugyan úgy fog sávosodni.
Egy másik hozzászóló azt írta, hogy ha tesztképekkel mutatod a jelenséget, akkor elhajt az LG.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 13 4G
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest