Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo
aktív tag
válasz
kornel1000
üzenetére
Szia,
Az S90B-nél lehetett favorit csatornakat szerkeszteni és így minden felhasználónak lehet sajat listája.Egyébként megvagy elegedve vele?Nagyon erősen gondolkodom azon,hogy veszek egy ilyet.Most adtam el a 95B-t.A teszteken olvastam,hogy a matt réteg miatt a fekete bizonyos körülmények között a jelenetnél szürkés lesz nem fekete.Tapasztaltál ilyet? -
patakidr
aktív tag
válasz
kornel1000
üzenetére
Szia, annak már matt a kijelzője? Nem eza sérülékeny xar?
-
egomus
újonc
válasz
kornel1000
üzenetére
Köszi! :)
Lenne rögtön 2 kérdésem is. :D
A frissítés meg van. A modell névnél 4k ur3-mat ír, miért?
A másik: 4k hdr filmet se a kodi, se semmi nem tud full screenre tenni (alul,felül fekete csík van) és a képi beállítások pedig nem elérhetőek (nem mind persze, csak képarány, meg ilyesmik). Eddig más filmen nem próbáltam, de egy alap lg tv pl ki tudja tenni full screenre, vagy legalábbis függőleges nagyitassal nagyon kicsivé tudja tenni a fekete részt. :/ -
egomus
újonc
válasz
kornel1000
üzenetére
Köszönöm!

-
egomus
újonc
válasz
kornel1000
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat, igen értékes számomra!
Korábban megendeltem Sony szalonból, +3 év garival 737 ezer (700+37). Épp kérdezni akartam, hogy miért jobb a sony garancia, mint a media marktos, ahol 650+70 a garanciával a TV, ha törésre is veszem? Sonynál is van törés, ha jól rémlik, nincs talán amortizáció és tulajdonképpen ez rendes gyári gari, míg a MM-es nem? Remélem jól tévedek.
Mindenesetre MM-ből is megrendeltem, valamelyiket lemondom, de igazából mivel most olcsóbb jóval a CX-nél, így talán amúgy se kérdés.
Én most rendeltem egy samsung HW-70QT soundbart is (rtings test szerint ebben az árban ez a legjobb, máshol is jókat írtak + edigitálnál volt egy kis akció is) a TV-hez, küldjem vissza?

Azért csak jobban szól a TV-nél, pl mélynyomó miatt is, nem? -
Egon
nagyúr
válasz
kornel1000
üzenetére
Ez 50K-val drágább plusz utálom a Sony-t...
Van most egy fullhd LCD tévénk ami Sony (a hálóban az van), és az összes tévé közül a legsz*rabb a kezelhetősége.A helyzet a következő: BF idején rendeltem az MM-ből egy TX-55HZ980E-t, ami bent pihen a gardróbban (szerdán hozták ki). Most van az Emag-on 400K-ért LG. Ha utóbbi jobb, akkor elállok a vásárlástól a Pana tévé vonatkozásában, és berendelem az LG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindenesetre MM-ből is megrendeltem, valamelyiket lemondom, de igazából mivel most olcsóbb jóval a CX-nél, így talán amúgy se kérdés.
Van most egy fullhd LCD tévénk ami Sony (a hálóban az van), és az összes tévé közül a legsz*rabb a kezelhetősége.
Vhiktor