Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
Seraph 16
üzenetére
Tapasztalat, a Sony TV-ben is csak 100 mbit-et tud a LAN, ami egy átlag 4K filmhez is kevés, nem hogy egy magas bitrátájú kép és hanganyaghoz. Emiatt csak egy jó wi-fi kapcsolat tud segíteni (pár méteren belüli 5ghz) vagy HDD. Hozzáteszem, nekem ezen a ponton lett elegem és vettem egy Zidoo külső média lejátszót, gigabites LAN-nal. Szerintem normális mozizáshoz ez alap. Sony XE93 belső lejátszójával (Android - Kodi) összehasonlítva hatalmas volt a különbség, főleg mozgásban. Szóval én úgy gondolom, érdemes lenne legalább egy Z9x-et beszerezni a TV mellé.
-
madkiller
őstag
válasz
Seraph 16
üzenetére
Nekem egy régi i3 3gen laptoppal küzdött a 4k szagatott aztán egy 5.gen i5re cseréltem azzal már jó volt, ha nagyobbat tekertem bele akkor volt csak megakadás. Aztán lett egy i5 10 gen. Ezzel meg bárhogy tekerhetek a filmbe azonnal csinál mindent. Természetesen dlnan néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor