- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Vhiktor #86937 üzenetére
Márka szempontból elfogulatlan vagyok. Régen én is a Japán márkákat kedveltem, de azok az idők elmúltak. Ma azt venném ami jó. Mint írtam is játékot is tudjon és filmet is. Szerintem nagyjából egy tv-nek mostanára ez is lett a szerepe - nagyjából. Lg az első, második a Samu. Mindnek meg van az előnye, hátránya. Ahogy nézegettem a kommenteket leginkább Lg a favorit. Láttam mind kettőt. Igazából nem volt akkora különbség nekem. Samu talán kicsit több fénnyel dolgozik de hidegebb is a kép - nekem. Lg melegebb, barátságosabb. Távirányítót, op-rendszert nem veszem ide, mert mindegyiket hamar lehet szokni - nekem. A kép dominál. Abban kicsit inkább Lg felé húzok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest