- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
szabolc #70091 üzenetére
Hát pas piros. Se a samsung se a sony lg meg pláne nem volt probléma. Percek alatt ki ismertem mindet. Szerintem teljesen át lehet látni. Na ettől függetlenül, ne várd ott a bolti eladóktól hogy majd belövik neked jól, nem értenek hozzá. És pláne nem vágják az apró kis részleteket a tv-n. Neked kell kitapasztalni. Volt hogy 3 órát eltöltöttem a tv-vel az MM ben (minden percét élveztem), vittem 2 pendrivot is és egyidőben játszottam az anyagokat, úgy néztem/néztük össze...alaposak voltunk.
Már a párom úgy szólt hogy mostmár menjünk me mindjárt zárnak"kegyetlen tudok lenni
----
fel nem fogom am a sami qn90 hogy tudott szebben kinézni neked mint az oled. Annak olyan satnya képe van, rőlködik erőlködik csiszolni lehet de érződik hogy erőltetett valami az egész, míg az oled szimplán olyan amilyen kell. természetes. -
bnorci71
addikt
válasz
szabolc #70091 üzenetére
Legjobb ha elkéred a távot és játszol vele már ha hagyják, de a beállítot módok között is váltogathatsz ahogy Vhiktor javasolta.
Boltba ha be is állítják, lehet neked nem tetszik, vagy 2-3 hete csináltam meg pont azt, hogy a fórumtárs azonos tv beállításait átvettem. Nekem nagyon nem tetszett neki meg az a képvilág jött be.
Vagy kalibráltatod rendesen műszerrel, vagy játszol vele magad amíg nem lesz olyan ami tetszik. Nem egyszerűráadásul más kel egy SDR és más egy HDR anyaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged