- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
paatrick #69462 üzenetére
oh félre értettük egymást, nem a 4k kontra 1080 p, hanem a mezei 1080p vs HDR anyagot mondtam (és itt is leginkább a színek megjelenítés az ami nekem természetesebb a nem HDR anyagnál. Mezei 4k-s anyagot nem is néztem még filmben, azt is leszedek és meglesem milyen, mennyivel jobb 3.4m ről. Látható e stb..
Semmi pénzé nem mennék vissza lcd -re már. (ha teheti az ember) még a 720p anyag is nagyon jól fest, abszolút de jól. 1080 meg tökéletes minden szempontból. De ezt a hdr mentes sima 4K anyagot meg fogom még nézni. Elviekben pont határról nézem a Tv-t olyan szempontból, hogy különbséget tudok e tenni a 1080 és 4K felvétel közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest