Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
nightsong #52120 üzenetére
[link] Nézd meg, szerintem nem fogsz csalódni a BX-ben sem.... Főleg, ha nincs mellette a CX.
Sajnos hajlamos az ember csak a specifikációk alapján vásárolni. Mérni mindent lehet, de hogy kinek mi a megfelelő az megint személyes preferencia. Mert nyílván, ha a pénz nem számí, akkor mindig vegye az ember a legújabból a legjobbat. Mert biztosan többet kap az olcsóbbtól, nekem az ár/érték arány fontos. Ha szerencséje van az embernek, a különböző modellek között mindig van egy szint, ahonnan a következő szintre ugrani már nagyobb pénzzel lehet csak, így lehet könnyebb azt mondani, hogy nekem ez elég. -
daneel_hu
addikt
válasz
nightsong #52120 üzenetére
Sportnál pont nem fontos az interpoláció mert alapban 50 vagy 60 fps szinte minden csatornán. Az meg interpoláció nélkül is tökéletes.
Interpoláció inkább a 24p, tehát a mozifilmeknél lehet érdekes. (ott vagy BFI-zel vagy interpolációt bekapcsolod... kinek mi tetszik jobban)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest