Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
cichlid1
üzenetére
Sokáig gondolkoztam a Philips vs LG témán. Előző tv-m nekem is ambilight-os philips, aminek a színeit nagyon jó be tudtam lőni és az ambilight-ot meg az egész család imádja. Nem tudom mennyit fejlődtek a philips-ek mostanában, ami fenntartásom volt most velük szemben, hogy nem akartam android tv-t, mivel a google úgy látom nem támogatja rendesen, így a jövője elég kétséges, korábban meg bughalmaz volt (jól megszívták az erre áttérő gyártók). Ami viszont előző philips-emben idegesített, hogy a fő procit nagyon elspórolták és a reakciója tetű lassú volt. Kijelzőnek szuper volt, de egy csatorna váltás egy örökké valóságig tartott.
Így elengedtem az ambilight-ot és lett most LG (web os nagy előny volt a választásnál). A fényjáték az nagyon hiányzik, míg minden másban mondhatom, hogy az elvárásaimat is felül teljesíti az lg. A szuper távirányító, gyors reakció és végre platform függetlenül tudja a android és az apple féle képtükrözést is bármiféle külön kütyü nélkül.Nem vagy könnyű helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Horgász topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor