- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
pinnacle #34102 üzenetére
"Nekem azt mondták, hogy MM-ben, bolti vásárlásnál is el lehet állni 14 napon belül (csak nem reklámozzák)"
Azért ezt kérdezd meg MM-ben egy vezető beosztásútól is, mert ilyen nincs, szerintem.
Karácsony után szoktak ilyet bevállalni a nagyobb üzletláncok, normálisabb boltok, a karácsonyi ajándékozás miatt = nem tetszik, több lett belőle ... stb.
Csakis méltányossági alapon!MM-ben illetve máshol is akkor lehet, ha neten rendelted, de a boltban vetted át, mivel így is internetes vásárlásnak minősül.
-
simii
tag
válasz
pinnacle #34102 üzenetére
Hát igen, ezt én is megjártam..
Egyszer egy kisebb webshopból rendeltem TV-t (mert csak nekik volt az a típus, külfölrdről hozták be, MO-i forgalomban nem volt), hát imádkoztam hogy elállás után visszautalják a pénzt (sajnos nem jött be a tv) ,és ugye ilyenkor tiéd a szállítási költség és meg kell nézned milyen messze kell majd visszavinned...
Ugyanez MM-nél rohadt rugalmas, még futárt is küldenek a visszavételre, pedig nem lenne kötelező nekik. Edigitalnal ugyan neked kell visszavinni, de a nagyobbak azért jobbak mert akadékoskodás nélkül 14 napon belül visszaveszik az elállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest