Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
Én most agyalok, hogy mégis megrendelem újra az e24-nél, mert vennem kell mellé egy 45k-s RTX1650 VGA-t is a G-sync VRR miatt (angol, magyar), ami sokkal kellemesebb, ha 30k-val olcsóbb a TV (nem akartam 100-nál többet költeni az egész cserére, a VGA-t eredetileg később gondoltam váltani, ha kijön az új generáció valódi HDMI 2.1-el, de úgyis piszkálna, hogy a TV tudja, a PC viszont nem, és még legalább fél év a next-gen). Lehet, hogy nem mondom vissza a Digitalko-sat sem, megvárom a két dobozt, aztán ha eredeti csomagolásúnak néz ki az e24-es, akkor azt bontom ki, a másik pedig megy vissza bontatlanul. Ha viszont egyértelműen outlet szagú, akkor az e24-es repül, ahogy jött. Nem egy szép ötlet, vagy követendő példa, de... (ha ránézésre bontott, akkor nem fog rezzenni a szemem és azon se lesz nagy morális dilemmám, ha nem bontom ki a másikat).
De amúgy hogy mondtad vissza? Találtál telefonszámot és felvették hétvégén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor