Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
kalimist
üzenetére
Miért bukott volna le az Audioquest? Az tudvalevő, hogy az AQ kábelek egyre drágább HDMI kábelei egyre több ezüstöt tartalmaznak. Az is tudvalevő, hogy a nemes fémek jobban vezetik az elektromosságot ráadásul kevésbé korródálódnak és gondolom az ellenállásul és egyéb fizikai tulajdonságuk is jobb. Most a fizikába jobban nem mennék bele, de ezek tények. Én pont ezért nem vettem drágább kábelt a Pearl-nél, mert az én rendszerem nem profitálna belőle az ezüsttartalom miatt. Ettől függetlenül még egy nagyon jó kábel.
ui.: állítólag egy AQ Vodka kábel előnye egy audiofil rendszerben jön ki, de ott is a hangzásban. Én nem hiszek a százezres kábelekbe, de az tény hogy tartósabbak lehetnek egy átlagos kábelnél. Ráadásul nagyobb esély van egy Vodka vagy Coffe kábelnél, hogy az új HDMI 2.1-es adatátviteli sebességet (I)(48Gbps)(/I) is hozza.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
kalimist
üzenetére
Tucatnyi kábelem van otthon (további tucatnyi volt korábban) és mindegyiknek más (volt) a "hangja". Hogy ezt meg is halld, kell/ene egy "komolyabb" rendszer, mert "belépő szinten" szinte minden mindegy... Ha neked van egy audiofil rendszered és amellett is azt vallod, hogy semmi különbség nincs a drótok "hangja" között, akkor ott nagy a baj. Vagy zeneileg vagy teljesen érzéketlen, vagy erős halláskárosodásod van. Még USB kábelek produkciója között is kardinális különbségek hallhatók, nemhogy analóg kábelek között.
Az ilyen cikkek nálad a Szent Grál "köreibe" tartoznak?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor