Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ott BéBcici és társai hamar elveszik a "kedvét" !
Egyébként Én is kételkedtem régebben de sajnos 4 ketyerét( UHD TV-t,UHD lejátszót, PS4 Pró-t és egy uhd-s erősítőt) a hozzájuk kapott HDMI kábelekkel képtelen voltam összehangolni.
Már már az őrület határán voltam
amikor gondoltam egyet, (és olvastam a fórumokat) és kib@sztam mindegyik kábelt a csukott ablakon,majd másnap felkerekedtem és összeszorított fogakkal,de vettem 3 darab ilyet: [link]Hazavittem,összedugdostam,kipróbáltam és mint a mesében azóta is boldogan élek,míg meg nem halok.
Csak ezt szerettem volna mondani.
Bocs kicsit hosszú lett

-
bzoley
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Arra a házimozi fórumra gondolsz, ahol a fő hittérítő azt is meg tudja magyarázni, hogy mennyivel jobb az aranyozott optikai kábel? Oda inkább ne menjen senki, főleg ha korrekt információt szeretne. Arra talán akad itt valódi tudással rendelkező személy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Peugeot, Citroën topik
- VR topik
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- ASUS routerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amikor gondoltam egyet, (és olvastam a fórumokat) és kib@sztam mindegyik kábelt a csukott ablakon,majd másnap felkerekedtem és összeszorított fogakkal,de vettem 3 darab ilyet:
Vhiktor