- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #16627 üzenetére
Azon van gyárilag.... Szerintem jó lesz ez a meleg2. Most megláttam egy két színt, ami tényleg sokkal pontosabbnak tűnik.
-
energomatt
őstag
válasz
Főleg, ha még azt is megisszák. Most ebbe ne menjünk bele ennél jobban, nincs olyan gyenge hangátvitel, amin ne lehetne tovább rontani hangszínszabályzással. De itt most elvonatkoztattam a kérdést az Oled TV-től, ha nem is fejtettem ki egyértelműen, mivel eleve nem volt komoly a kérdés.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Szerintem hozzá ne nyúlj műszer nélkül a 2-20 pontos fehéregyensúlyhoz. D65 fehér az picit sárgás (mint a nap fénye).
-
Joshi
titán
válasz
Ha nem kalibrátorral mérted akkor mivel? A szemeddel? Mert az nagyon nem lesz jó. Ok, ha van némi tapasztalatod akkor még csak-csak, de azért a hardveres kalibrálás az igazi.
ui.: lassan neki kellene feküdnöm ismét a kalibrálásnak, de most vettem egy Oculus CV1-et és kicsit lefoglal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest