- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Merítettem egyéb forrásból (Rtings) és bevált. Tudom, elvileg minden tv más, de egy-egy oled mégsem különbözik annyira egymástól, mint egy lcd, ahol a szórás sokkal nagyobb. Jelzi ezt az is, hogy az oled gyári beállításai kalibráció előtt is sokkal jobbak, mint az "egyéb" tévéknek. Tudom hogy műszerrel lehet csak pontos fehéregyensúlyt állítani, de egy próbát megért és azóta így használom. 2 pontos IRE-ről beszélünk... a 20 pontos már nagyon durva lenne, azt valóban lehetetlen ilyen módon beállítani... amúgy azt is kipróbáltam, de nem lett jó, még szemre sem.. nem is ajánlanám senkinek.
(#16629) Partizan182 : Gyönyörűek, természetesek a színek. Igaz, nem tudom alátámasztani "tudományosan", de attól még így van.
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest