Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Gyakorlatban ebből nem sok mindent lehet észrevenni, inkább sötét szürkés kép mellett vehető ki, de ilyenre nem igazán van gyakorlati példa, hogy az egész kijelző sötétszürke képet jelenítsen meg. Egyébként néhány kompenzációs ciklus és normál használat mellett az én B7-em szinte tökéletes, és ezt is csak úgy tudom tesztelni, hogy berakok egy 5%-os szürke háttérképet, tehát mesterségesen idézem elő a körülményeket. Volt direct és edge ledes lcd tv is a kezeim között meg a családban is van és hát mind katasztrófa volt homogenitásban is az Oled-hez képest. Az biztos, hogy ha tehetem én többet lcd-t nem veszek... A kolléga aki több készüléket is visszaküldött, milyen típusokat vett és mennyi időt használta őket? Merten ezen is sok múlhat... Ahogy fentebb is írtam nekem is volt valamennyi, de a használattal rengeteget javult!
-
törölt tag
Tökéletesen homogén panel OLED-ből sincs. Készüléke válogatja, mennyire inhomogén, azt pedig embere válogatja, milyen jellegű inhomogenitásra mennyire érzékeny. Nekem egy B6J-m volt, és tesztképeknél sávosodott rendesen. De tartalomnál már semmi nem látszott ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor