Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Hajkurásszátok csak nyugodtan a HDR-t, én boldogan nézem addig a saját szaromat SDR-ben.
Plazmát sem azért cseréltem le, mert "kevés" volt. Én speciel a "tökéletes feketék" miatt cseréltem, nem egyéb ficsörök miatt. Ezt a jelenlegi oledem is bőven teljesíti, sőt nagyon sok mindenben jobb a plazmánál és, mivel én egy ilyen igénytelen user vagyok, nekem bőven jó lesz pár évig ez is. Ja... olvasom, hogy idén jön a 8k-s tévé. Elképzelek sok usert, milyen idegesek lesznek, hogy nekik csak 4k-s tévéjük van.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Plazmát sem azért cseréltem le, mert "kevés" volt. Én speciel a "tökéletes feketék" miatt cseréltem, nem egyéb ficsörök miatt. Ezt a jelenlegi oledem is bőven teljesíti, sőt nagyon sok mindenben jobb a plazmánál és, mivel én egy ilyen igénytelen user vagyok, nekem bőven jó lesz pár évig ez is. Ja... olvasom, hogy idén jön a 8k-s tévé. Elképzelek sok usert, milyen idegesek lesznek, hogy nekik csak 4k-s tévéjük van.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor