Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sanya60 #116246 üzenetére
Én minden eszközt vagy eaton vagy apc túlfeszvédős elosztókba dugdostam, legalább egy nagyon alap védelmet így kapnak, illetve szem előtt vannak a kapcsolók, ha valami baszó vihar van, akkor könnyen elérem, hogy áramtalanítsak. (bár azt mondják, hogy még ez is kevés, mert attól, hogy kikapcsolt állapotban van az elosztó, a fali kábelen ugyanúgy végigcseszi az áram az egészet.... fene tudja)
-
alaves
addikt
válasz
Jó, ha ragaszkodsz az éjszakai áramtalanításhoz, viszont néha hagyd áram alatt készenléti módban, hogy az 500 üzemóránkénti pixelfrissítő is le tudjon futni. Egyébként tényleg elég ha akkor áramtalanítasz amikor szoftver hiba keletkezik, vagy vihar lesz/van, illetve ha huzamosabb ideig nincs otthon senki.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Nálam minden készenléti állapotban van , felesleges lekapcsolgatni. ( Soha semmilyen technikai berendezésem nem ment tönkre emiatt és az áramfogyasztás az meg lósz@r) Esetleg túlfeszültség védelemmel ellátott dugaljba lehet még hagyni , ha valaki fél ilyen eshetőségektől) A legjobb ,ha folyamatosan áram alatt van ( szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fogyjunk le!
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest