Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alaves
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha másképp nem megy:
-Samsung Electronics Magyar Zrt., Budapest, Dunavirág u. 2. 7. emelet
-Jászfényszaru, Samsung tér 1. (gyárigazgató, ig.h. útján)
Több mint félmilló Ft, ne vicceljünk már...
3. számú vezető voltam (egész más terület), ehhez hasonlítható esetekben nem kérdés a kérdés. -
bikerfun
csendes tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nem igazán értem amit írsz... mit tudd világos környezetben? Olyan fenyereje van hogy normal világos nappaliban ha Dv vagy Hdr anyagot nézek néha kieg a szemem bizonyos tartalmak esetén. Szerintem akinek nem elég ennyi fenyero egy atlag lakásban ( és nem a szabadban vagy teraszon hasznalja) annak baj van a szemével...😁
-
viera
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha fontos a magas fényerő akkor nem fog hiányozni szerintem a Dolby Vision. Én amúgy sem látok nagy különbséget a HDR10-hez képest.Engem inkább zavar, hogy a DV filmek elég sötétek.Nekem Sony OLED van kb.550 nit-et tud de szerintem kevés.Eddig G3-ra szerettem volna lecserélni de nagyon gondolkodom az S95C-n.
TV adás nem tudom mennyire viseli meg mert nincs az enyémen semmi ilyen csak médialejátszó meg Blu-Ray lemez megy rajta.
-
S@c@
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Azért a dolby vision hiánya problémás, mivel a legtöbb streaming szolgáltató egyre több ilyen tartalmat sugároz. (pl: netflix, hbo max, disnyes+)
A sötét tartalmaknál néha túlkompenzál, de lehet állítgatni, ez egyéni szubjektív megítélése, hogy mennyire jó.
A tükröződést valamelyest javították a korábbi modellekhez képest, de még mindig jelen van. A legtöbb oled tv ilyen, azok közül ez az egyik legjobb, fényerő kb 700nit ez elegendő lehet.
Beégéstől mivel még új nehéz beszélni, az LG ebből a szempontból korrektebb garanciális ügyintézést nézve jönnek cserélnek kérdés nélkül, azonban a Samsung is az újabb oled panelt használja és vannak beépítve védelmek. Ha félsz a beégéstől akkor LG, de 1h általában nem okozhat gondot, csak ne áramtalanítsd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.. de HDR/DV nagyon ott van mindkettőn..!

Vhiktor