- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
Egy Lg oled c3 tévével vannak gondjaim. Miért nem jegyzi meg a készülék, hogy utoljára melyik hdmi-t használtam a kikapcsolás előtt? Bekapcsoláskor nem vált át a yettel tv-re (ő is be volna kapcsolva, de próbáltam ki be kapcsolással is a boxon, viszont sajnos akkor sem reagált rá..), pedig a sony oled tévém egyből átkapcsol bekapcsoláskor arra a hdmi-re amin használtam legutóbb. Egy idős szomszédnál is ez volt a probléma pár hónapja, nem tudtam rájönni hogy hogy lehet rávenni az automata átkapcsolásra.. Marhára zavaró mindig manuálisan átváltani..
Viszont.. Kb semmiben sem jobb a Sony a80k tv-m a mostani lg c3-hoz képest. Sőt a kijelző még fényesebb is.. A hang, a menü gyorsasága, az alkalmazások teljesen megegyeznek. Tehát ebben az árkategóriában semmi értelme + pénzt fizetni a nevesebb" márkának. Nagyon max a 900+ kategóriáknál lehetnek különbségek.
A válaszokat meg a kérdésemhez előre is köszi, szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini-ITX
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor