Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
HELP!
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni... Olyan van, röviden a sztori, hogy 3 hete rendeltem egy 65G2-t emagról. Futár meghozta(állítva szállítva), egyből kibontás, lecsekkolás, épp volt minden, kijelző nem törött. Aztán jött egy kis baj... úgy alakult, hogy a felszerelés "eltolódott" 3 hétig...(addig a tv benne a doboz aljában lévő hungarocell csomagolásban) végül most vasárnap hála sikeresen felkerült a helyére (itt még örülve), csak aztán jött a feketeleves amikor nyomom a bekapcsoló gombot és egy kattanás után csak a jobb oldalán egy fehér csík jött be rajta, meg vízszintesen is egy felvillanó csík (ez a vízszintes ahányszor bekapcsolom mindig máshol van a függőleges van fixen jobb szélén)
Hétfőn felhívtam az Lg-t... ma már a szervizessel beszélve meg is rendelte az új panelt... telón beszélgetünk, mesélem neki a dolgokat... csak aztán Ő jól beparáztatott, mert azt mondta, ha törött a panel, akkor bukom az egész tvnek az árát, mert nem jelentettem be 2 héten belül, ha szállítás közben sérült meg, amire azt is mondta, hogy a sérülés nem is feltétlen látszik rajta, ha törött a tv... Na most az van, hogy tiszta ideg vagyok, ha most ez miatt bukom a több mint 500k tv árát, hogy nem kapcsoltam be egyből és néztem meg...
csak addig nem akartam amíg nem kerül a helyére, közben meg az ünnepek miatt is lett ez a 3 hét csúszás... Meg aztán azt mondja a szervizes srác, hogy nagyon szigorú az Lg tv gyártás minőség ellenőrzése, hogy hibás készülék nem is kerülhet ki, nekem ebből egyből az következik, hogy akkor tényleg megsérült valahol.
Valaki valami megnyugtatót írhatna, mert itt még 1 hétig ezen őrlődöm majd...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hétfőn felhívtam az Lg-t... ma már a szervizessel beszélve meg is rendelte az új panelt... telón beszélgetünk, mesélem neki a dolgokat... csak aztán Ő jól beparáztatott, mert azt mondta, ha törött a panel, akkor bukom az egész tvnek az árát, mert nem jelentettem be 2 héten belül, ha szállítás közben sérült meg, amire azt is mondta, hogy a sérülés nem is feltétlen látszik rajta, ha törött a tv... Na most az van, hogy tiszta ideg vagyok, ha most ez miatt bukom a több mint 500k tv árát, hogy nem kapcsoltam be egyből és néztem meg...
csak addig nem akartam amíg nem kerül a helyére, közben meg az ünnepek miatt is lett ez a 3 hét csúszás... Meg aztán azt mondja a szervizes srác, hogy nagyon szigorú az Lg tv gyártás minőség ellenőrzése, hogy hibás készülék nem is kerülhet ki, nekem ebből egyből az következik, hogy akkor tényleg megsérült valahol.
Vhiktor