Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
HELP!
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni... Olyan van, röviden a sztori, hogy 3 hete rendeltem egy 65G2-t emagról. Futár meghozta(állítva szállítva), egyből kibontás, lecsekkolás, épp volt minden, kijelző nem törött. Aztán jött egy kis baj... úgy alakult, hogy a felszerelés "eltolódott" 3 hétig...(addig a tv benne a doboz aljában lévő hungarocell csomagolásban) végül most vasárnap hála sikeresen felkerült a helyére (itt még örülve), csak aztán jött a feketeleves amikor nyomom a bekapcsoló gombot és egy kattanás után csak a jobb oldalán egy fehér csík jött be rajta, meg vízszintesen is egy felvillanó csík (ez a vízszintes ahányszor bekapcsolom mindig máshol van a függőleges van fixen jobb szélén)
Hétfőn felhívtam az Lg-t... ma már a szervizessel beszélve meg is rendelte az új panelt... telón beszélgetünk, mesélem neki a dolgokat... csak aztán Ő jól beparáztatott, mert azt mondta, ha törött a panel, akkor bukom az egész tvnek az árát, mert nem jelentettem be 2 héten belül, ha szállítás közben sérült meg, amire azt is mondta, hogy a sérülés nem is feltétlen látszik rajta, ha törött a tv... Na most az van, hogy tiszta ideg vagyok, ha most ez miatt bukom a több mint 500k tv árát, hogy nem kapcsoltam be egyből és néztem meg...
csak addig nem akartam amíg nem kerül a helyére, közben meg az ünnepek miatt is lett ez a 3 hét csúszás... Meg aztán azt mondja a szervizes srác, hogy nagyon szigorú az Lg tv gyártás minőség ellenőrzése, hogy hibás készülék nem is kerülhet ki, nekem ebből egyből az következik, hogy akkor tényleg megsérült valahol.
Valaki valami megnyugtatót írhatna, mert itt még 1 hétig ezen őrlődöm majd...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hétfőn felhívtam az Lg-t... ma már a szervizessel beszélve meg is rendelte az új panelt... telón beszélgetünk, mesélem neki a dolgokat... csak aztán Ő jól beparáztatott, mert azt mondta, ha törött a panel, akkor bukom az egész tvnek az árát, mert nem jelentettem be 2 héten belül, ha szállítás közben sérült meg, amire azt is mondta, hogy a sérülés nem is feltétlen látszik rajta, ha törött a tv... Na most az van, hogy tiszta ideg vagyok, ha most ez miatt bukom a több mint 500k tv árát, hogy nem kapcsoltam be egyből és néztem meg...
csak addig nem akartam amíg nem kerül a helyére, közben meg az ünnepek miatt is lett ez a 3 hét csúszás... Meg aztán azt mondja a szervizes srác, hogy nagyon szigorú az Lg tv gyártás minőség ellenőrzése, hogy hibás készülék nem is kerülhet ki, nekem ebből egyből az következik, hogy akkor tényleg megsérült valahol.
Vhiktor