Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PATTA86

csendes tag

HELP!

Sziasztok!
    Véleményeteket szeretném kikérni... Olyan van, röviden a sztori, hogy 3 hete rendeltem egy 65G2-t emagról. Futár meghozta(állítva szállítva), egyből kibontás, lecsekkolás, épp volt minden, kijelző nem törött. Aztán jött egy kis baj... úgy alakult, hogy a felszerelés "eltolódott" 3 hétig...(addig a tv benne a doboz aljában lévő hungarocell csomagolásban) végül most vasárnap hála sikeresen felkerült a helyére (itt még örülve), csak aztán jött a feketeleves amikor nyomom a bekapcsoló gombot és egy kattanás után csak a jobb oldalán egy fehér csík jött be rajta, meg vízszintesen is egy felvillanó csík (ez a vízszintes ahányszor bekapcsolom mindig máshol van a függőleges van fixen jobb szélén) :(( :((( Hétfőn felhívtam az Lg-t... ma már a szervizessel beszélve meg is rendelte az új panelt... telón beszélgetünk, mesélem neki a dolgokat... csak aztán Ő jól beparáztatott, mert azt mondta, ha törött a panel, akkor bukom az egész tvnek az árát, mert nem jelentettem be 2 héten belül, ha szállítás közben sérült meg, amire azt is mondta, hogy a sérülés nem is feltétlen látszik rajta, ha törött a tv... Na most az van, hogy tiszta ideg vagyok, ha most ez miatt bukom a több mint 500k tv árát, hogy nem kapcsoltam be egyből és néztem meg... :W csak addig nem akartam amíg nem kerül a helyére, közben meg az ünnepek miatt is lett ez a 3 hét csúszás... Meg aztán azt mondja a szervizes srác, hogy nagyon szigorú az Lg tv gyártás minőség ellenőrzése, hogy hibás készülék nem is kerülhet ki, nekem ebből egyből az következik, hogy akkor tényleg megsérült valahol. :(( :(( :(( Valaki valami megnyugtatót írhatna, mert itt még 1 hétig ezen őrlődöm majd... :O :((( köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák