Hirdetés
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ezen jót röhögtem- de aztán elgondolkodtatott is egyszerre az írás, mivel látom a sigben, hogy ISF képesített kalibrátor vagy - szóval szeretném megkérdezni, hogy mérted a MLA paneles G3 vivid módját? Engem nagyon érdekelne, hogy amennyiben szaturáció 50, meg minden egyéb paraméter értelmesre van állítva, netán 22 pontossal helyre is rakod, akkor mit lehet amúgy belőle kihozni. Gyárilag biztos gányó, de kalibrálható, illetve nincs black crush ami elég bíztató. Én nem dobnám el ab start.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs