- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati #7887 üzenetére
A retinádon van max blur 24p-s anyagnál OLEDnél. A pixelek response time-ja szinte azonnali, 0.1 ms. LCD-nél 2-5 ms is lehet.Igazából én a VA panel lomhaságára/részletvesztésére értettem mozgásnál, játékra pl nem vennék VA TVt. Ez az ára a jó feketéknek és kontrasztnak. Filmnél nem feltűnő...
Szerintem bontsd ki, csodáld meg és keresd az állad... nem akarok üzletrontani, de már most buksz rajta. Ugrott a 14 napos elállás / 3 napos cseregari ...Bár lehet jó akciót sikerült kifognod. Vagy ha még rajta van a 14 napos elállás akkor küld vissza inkább. Full bontatlan, ez a boltnak sem kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Banggood
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SkyShowtime
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest