Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
Gratulálok az új tv-hez !
Már tavaly is gondolkodtam az oleden, de kisebb "gyermekbetegségei" miatt, nem vettem még a 2015-ös szériából. Mielőtt bármi technikai újdonságot vásárolok, hetekig olvasok, járom a külföldi fórumokat, hogy minél több információval rendelkezzem és számomra a legjobb ár/érték arányú eszközt vásároljam meg. Mivel tuudom, hogy max. 2-3 évig használom az új beszerzést, így nagyon fontos az adott termék minden egyes hibájának és erősségének a megismerése. Számomra, az idei oledek érték el azt a technikai szintet, amelyet teljes mértékben elfogadhatónak tartok. A tavalyi oledek is kiváló tv-k és abban mindenki biztos lehet, hogy a fekete ezeken a kijelzőkön, tényleg fekete
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
Még UHD-lejátszóm nekem sincs, de épp az előbb néztem (Netflix) egy 4K (Dolby Vision HDR technikával masterelt) filmet és nem győztem csodálkozni
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Vhiktor