Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
Gratulálok az új tv-hez !
Már tavaly is gondolkodtam az oleden, de kisebb "gyermekbetegségei" miatt, nem vettem még a 2015-ös szériából. Mielőtt bármi technikai újdonságot vásárolok, hetekig olvasok, járom a külföldi fórumokat, hogy minél több információval rendelkezzem és számomra a legjobb ár/érték arányú eszközt vásároljam meg. Mivel tuudom, hogy max. 2-3 évig használom az új beszerzést, így nagyon fontos az adott termék minden egyes hibájának és erősségének a megismerése. Számomra, az idei oledek érték el azt a technikai szintet, amelyet teljes mértékben elfogadhatónak tartok. A tavalyi oledek is kiváló tv-k és abban mindenki biztos lehet, hogy a fekete ezeken a kijelzőkön, tényleg fekete
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
Még UHD-lejátszóm nekem sincs, de épp az előbb néztem (Netflix) egy 4K (Dolby Vision HDR technikával masterelt) filmet és nem győztem csodálkozni
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- New World - az új Amazon MMORPG
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Vhiktor