Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
Én vettem egy Hisensen 65A9g, de akkor a Euronics volt az első ami behúzta a 419e árra, ezért mellettük döntöttem, utalva másnap hozták is. Nagymuter volt aki átvette, arra kértem nézze át a dobozt, hogy ne legyen semmi sérülés rajta. Ha véletlen talál hívjon fel. Mama mondta furcsálták is a futárok, hogy egy 90 éves mami ilyen tv-t rendel és át is nézi a dobozt. De aggódás nélkül mondta nekik, hogy nagyba akarja nézni a Fatmagült :) ezért kell neki.
4 év Lg eg9A után váltottam. Azt a tévét nagyon szerettem. Film...ncorról...netflixröl...blurayről kevesebb részben tv adás. Beégés nem találtam rajta eddig (40es oled fény beállítás mellett ha jól emlékszem). Hibái a lassu menürendszer és kis near black blending. Média lejátszója évente kb 1 alkalommal futott bele olyan tartalomba amit nem vitt le. A váltás leginkább a méret és Hdr miatt volt ....a 4k nem érdekelt.
Lg A1-t elvetettem a 60hz panel (elvileg a régi 120hz volt)illetve a dts hang kezelés hibái miatt.
A jó tesztek, forma, dts, picit a soundbar minőségű hang, no meg nagy adag kíváncsiság vonzott a Hisense felé.
1 hete van meg. Jobb tv mint az Lg volt. A legszembetűnőbb a gyors menü annak számomra logikus elrendezése és a hang amiben abszolulte jobb.
Near black blanding nincs és eddig ghostingba se futottam bele.
Színkezelés egy picit jobb lehet mert egy filmben az ismert jelenetben már úgy jelenítette meg ahogy szerintem lennie kellene...az lg-n nem tudtam ezt beállítani. De közel se ég és föld.
Mozgás....nos vagy kikapcsolok minden vackot rajta vagy egyéniben rázkódás 1 (10ből)homályosság csökkentés 2(10ből) Másabb mint az lg...talán fluidabb...nem mondom se rosszabnak se jobbnak...másabb.
Mozi este mód jött be a legjobban. Nappali módban...rózsaszín....lilás jelleg észrevehető a fehérben, éjszakai módban nem.
Hang ..tényleg fasza...persze közelében nincs egy házimozinak, de többen meglepődtek először, hogy a tv szól nem a hangfalszett.
Pici negatívum, hogy a hangbeállítások menüben mindig ki kell választani, hogy a tv saját hangszórói vagy a házimozi szoljon. Automata mód nincs vagy az hogy egyszerre mindkettő.
Netflix gyorsan betölt. A hdr tartalmakkal a beállítási lehetőségek módosulnak. Ezzel még foglalkoznom kell.
Az lg saját dnla szoftverét haszanálva meg tudom osztani a hdd-n lévő filmeket. Ezeket jól lejátsza (dts is) feliratok....hangváltás logikus, gyors. Ez a része is rendben van.
Összességében egy remek tv. Nem bántam meg a cserét.
Odab.....asz a 65coll 2.5m-es nézőtávra. Végtelen háború 4k Hdr angol hanggal hát na hidegrázott annyira tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Búvárkodás
- Borderlands 4
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor