Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabo01
üzenetére
igen ez valóban probléma tud lenni ,de a hang engem sokkal jobban zavar az Applenel egy közel milliós hangrendszerrel. Mint a kandenciahelyes kép, bár lehet majd az OLED nél ez is zavarni fog. Most a Qled Samun annyira ez nem bántó.
A mélyládám egy Klipsch - SW 112,Monitor Audio Bronze, Denon erősítővel. A shielddel szétdönti a házat, megy a térhangzás rendesen, csilingel a magas, az Apple meg kis túlzással a térhangzást lekeveri aztán kb ennyi. Le is vettem a polcról már, ment vissza a Shiled, beruházok a Tv után egy jobb media lejátszóra , Zidoo vagy valami ilyesmi jön majd, ha nem lesz új Shield bejelentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor