- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát minden Pana tulaj hülye és vak. Mert valaki azt írja, hogy probléma van a mozgással. Aha, értjük...

Ha én elmondom egy Youtube videóban, hogy nekem 10-ből 7 LG CX-em tönkrement kicsomagolás után, akkor mindenki hülye lesz, aki azt vesz? Hm, érdekes gondolatmenet.
Nekem nem akad. Nem nem veszem észre, hanem nem akad. Akkor én vaksi vagyok? Értjük? És mindenki más a családban vak? Pro és az összes Pana tulaj itt a fórumban (mert azért vannak már páran), senki sem érzékeny a mikroakadásokra? Ezt Te sem gondolod komolyan! Én a szememnek hiszek, és tőlem aztán leírhatja bárki, hogy a fekete az fehér, ha én feketének látom, az is lesz. Ellenben ha lerohad egy tv, na azon nem lehet mit magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor