Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz rothfb #48621 üzenetére

Ne térjünk el a témától, az alapvetés az volt, hogy a CX-ben elb***tak valamit, már a X-dik FW jön rá, de most kijavították amit ki kell, állítólag.
    Erre jött megint Pro és jól beolvasott az LG-nek, ez mekkora blama.
    Értem.

Csakhogy messzemenő következtetést levonni ebből az egy modell-dologból nem kéne, mert a többinél nincs ilyen, legalábbis eddig nem hallottam ezt amióta 4 éve oledezem. E8-ra maximum 2 FW jött évente, bővítés céljából. (apple tv app stb...) Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy 1 db malőrt felesleges szétkenegetni a márkára.
    Mintha Strezi is írta volna, hogy a C6 a mai napig kiválóan teszi a dolgát, gondolom arra is hetente jönnek az FW-k. :) :R

A 900 megás kódnak valószínűleg mindig az a vége, hogy előbb-utóbb meg kell írni újra a kód java részét. Bár biztos, hogy itt is nagyjából beemelt részek vannak az előző OS-ből.
    Elképzelhető, hogy 10 év múlva nem is ilyen rendszer lesz az LG készülékeken, ki tudja...

Az egészből csak azt szerettem volna kihozni, hogy egy ilyen terjedelmű kódnál már benne van a pakliban, hogy ez-az hibahatáron túl van és lesz valami malfunction czucc.
    De kijavítják, foglalkoznak vele és ez a fontos. Ez még mindig 100x jobb mint azon elmélkedni, hogy legközelebb majd keresek egy megjelenésekor hibátlan (sic!) okostévét és majd mennyire jó lesz nekem.

A 2 éves termékciklussal viszont baromira egyetértek. Jó lenne... de ahogy az Avatarban benne van, a részvényeseknek a legfontosabb a jó 3 hónapos üzleti jelentés. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés