Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mar jopar filmen tul vagyok es parszor belefutottam a kockasodas temakorbe. amikor feketehez kozeli arnyalatokat kockas hatarvonal valaszt el. Ami szerintem csak azert van mert a tomorites nem foglalkozik a nagyon kozeli arnyalatokkal foleg olyan feketebe amit lcd mar meg se tud jeleniteni.
Csak azt nem ertem hogy ha olyan kozel vannak ezek az arnyalatok akkor miert kulonulnek el annyira egymastol. mert ok hogy az oled lathatova teszi a a lcd-n elveszlik aszurkesegben de nem kene olyan elesen latni ezt megsem ha kozeliek az arnyalatok. Lehet nem tudom jol megfogalmazni a dilemmamat. mikor pl az expert egy pattern nezem alig latom a kulonbseget a skalan feketebe ha ezek a arnyalatok a filmen egymas mellett vannak megis sokkal jobban elkulonulnek. angol topickan azon rugoznak hogy ez a teve hibaja es visszakuldjek e vagy nem de szerintem csak szoftveres tomoritesi gond de megsem ertem miert lathato ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Steam Deck
- iPhone topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor