Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mar jopar filmen tul vagyok es parszor belefutottam a kockasodas temakorbe. amikor feketehez kozeli arnyalatokat kockas hatarvonal valaszt el. Ami szerintem csak azert van mert a tomorites nem foglalkozik a nagyon kozeli arnyalatokkal foleg olyan feketebe amit lcd mar meg se tud jeleniteni.
Csak azt nem ertem hogy ha olyan kozel vannak ezek az arnyalatok akkor miert kulonulnek el annyira egymastol. mert ok hogy az oled lathatova teszi a a lcd-n elveszlik aszurkesegben de nem kene olyan elesen latni ezt megsem ha kozeliek az arnyalatok. Lehet nem tudom jol megfogalmazni a dilemmamat. mikor pl az expert egy pattern nezem alig latom a kulonbseget a skalan feketebe ha ezek a arnyalatok a filmen egymas mellett vannak megis sokkal jobban elkulonulnek. angol topickan azon rugoznak hogy ez a teve hibaja es visszakuldjek e vagy nem de szerintem csak szoftveres tomoritesi gond de megsem ertem miert lathato ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Lg77C4 oled tv
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor