Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Regi LG-men volt olyan hogy kornyezeti fenyhez igazitotta a fenyerot, ha felkapcsoltam a villanyt felvette a fenyerot ha lekapcsoltam levette hogy ne vakuljak a sotetben, de nem szerettem, sose talaltam el az izlesemet.
Ezeken nincs ilyen valoszinu az van amit strezi mond valami vedelmi automatika, bar tenyleg kivancsi vagyok hog ylehet elocsalogatni, milyen oled fenyero es milyen tartalom kell hozza. Nem emlekszel pontosan mit neztel amikor tortent?
A philipsen a megszokasod szerintem a leheto legrosszabb az elenk minden teven eltuntenti a reszleteket arra valo hogy a boltban ravonzza a tekinteteket. Es ha ezt szoktad meg komoly elvonokura szukseges. Az eco mod ugyanennek az ellenkezoje az se a keppel foglalkozik hanem az aramszamlaval. Van azon is biztos valami expert vagy foto mod arra kene rakni amig elvonozol

Nektek is lotyog a taviranyito hatlapja? Az enyem majdnem fel mm-t es meg kattog is amikor a kezembe veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez a polip úgy oson, mint egy kígyó! – Darwin’s Paradox! teszt
- Padavan firmware
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor