Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak sajnálni tudom akinek az egészből a jó vagy használhatatlan szar a konklúzió. Az egy óvodás szint.
Szerintem teljesen normális dolog hogy az ember mást vár el 300 ezerért, 500 ezerért, 1 millióért. Alsó árkategóriába beleférnek hiányosságok, középkategóriába kompromisszumok, felsőkategóriába esetleg minimális kompromisszumok. Majd mindenki eldönti saját magának neki ez milyen szintű kompromisszum vagy hiányosság. Én kérek elnézést hogy úgy gondolom magam részéről is eldönthetem és ne mások mondják meg nekem mi az ami elfogadható számomra.Madwe: Amikor 3 milla volt a Plazma garantálom hogy ugyanígy megkapta a kritikát. Beégés miatt is garantálom megkapta a kritikát. Nem értem miért pont az OLED-ről ne lehetne beszélni. Nyilván nekem plazma után OLED lenne az ésszerű, LCD-t inkább elkerülném. Ha nem így lenne nagy ívben elkerülném a topikot. Én 75"-os OLED-en gondolkozom, de csak 65" tudok megfizetni. Még a 75" is majdnem kicsi lenne nekem UHD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor