- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Mire alapozod, hogy "nagy arányban problémás a 2016-os oled"?
Azt értem, hogy a Tied tönkrement az általad jónak tartott, szerinted a készüléket óvó beállítások mellett, így a Te szemszögedből nagy a meghibásodási arány, de a fórumon itt ilyen tapasztalat elenyésző.
Jelzem a sokat hangoztatott óvatos beállítások mellett jött elő a hiba, így nem érdemes szerinted átgondolni az állandóan a beégés ellen javasolt rendkívűl visszafogott beállításokra vonatkozó tanácsok visszafogását?
Hisz ezzel a beállítással ment tönkre. Ez tény, így minden csak nem bizonyított, hogy lassan 0-ás OLED fény és zoomolás, és ne nézz TV műsort a TV-n tanácsok már enyhén nevetségesek...Tényleg nem támadásból írom, de mint az előző hsz-ben említett beégésekkel foglalkozó hozzászólások megsokszorozódtak az elmúlt évben, és ha így folytatódik ez a "hisztéria" az minden, csak nem építő.
Létezik a beégés, senki nem tagadja, és senki nem tudja, hogy lehet megóvni, a beeállítások mindenekfelettisége épp Nálad dőlt meg, de nagyon
. SZERINTEM simán sokszor csak a panel egyedi hibája okozza a hibajelenséget. Nekem is cseréltek panelt nem beégés miatt és az új panelen olyan visszamaradás van, amit soha nem láttam előtte egy OLED-en sem (volt nálam jó pár darab). A szerviz meg is oldja a problémámat, mert maga az ÚJ panel volt hibás, és azonnal jelentkezett rajta a hibajelenség. Jó eséllyel a Tied is egy gyengébb/gyári hibás panel volt.De ez a hibajelenség csak egy hiba, mint bármelyik műszaki cikk esetében, legyen az LCD, Plazma, erősítő vga stb. Erre van a garancia, ezért érdemes 5 éves garisat választani MINDENBŐL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hisz ezzel a beállítással ment tönkre. Ez tény, így minden csak nem bizonyított, hogy lassan 0-ás OLED fény és zoomolás, és ne nézz TV műsort a TV-n tanácsok már enyhén nevetségesek...
. SZERINTEM simán sokszor csak a panel egyedi hibája okozza a hibajelenséget. Nekem is cseréltek panelt nem beégés miatt és az új panelen olyan visszamaradás van, amit soha nem láttam előtte egy OLED-en sem (volt nálam jó pár darab). A szerviz meg is oldja a problémámat, mert maga az ÚJ panel volt hibás, és azonnal jelentkezett rajta a hibajelenség. Jó eséllyel a Tied is egy gyengébb/gyári hibás panel volt.
Vhiktor