Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
HDR lényegében annyit tesz, hogy adott jeleneten belül az adott képkocka amit látsz, a képernyő melyik részén mekkora fényerővel kell, hogy rendelkezzen. Pl. egy zseblámát nézel szemből, vagy a napsütést, az magas, de ha valami takarja ezek fényét te pedig szemből látod ott alacsony. De ezek ugye pillanatnyi csúcsfények, ezért kell HDR esetében a fényerőt maxon használni, mivel ezek az 1-1 másodperces csúcsfények akkor tudnak megjelenni, illetve a dinamikai tartomány akkor lesz a legnagyobb. Ha lecsökkented a csúcsfény nitjét akkor nem lesz akkora különbség közte és az árnyékos rész között, vagyis romlik a HDR élmény.
Ezektől nem fog beégni az OLED, de OLED TV-s topikban már csak a topikgazda is, de sokan mások is sokkal szakmaibbak ebben mint én, ha részletesebben érdekel szerintem oda érdemes benézned, mindent eltudnak mondani, valszeg jobban mint én, én is onnan tanultam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258