- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
razor03
üzenetére
Visszaolvasva a hozzászólásaidat neked 1. naptól nem jó a monitor. Elálltam volna a vásárlástól vagy cserét kérek azonnal.
Én tavaly május óta használom a 34GS95QE-B-t több fórumtársunkkal egyetemben + van itt 39GS95QE-B is. Panelban ezek nagyon hasonlóak a te monitorodhoz. Firmware frissítésen kívül eddig senkinek nem volt semmilyen hibája vele. A fekete tökéletes fekete a hdr támogatású játékok szemkápráztató módon néznek ki. Itt a fényerővel sincs probléma , de nem is húzgálja magától sehova. Rtings teszt szerint brightness nem az erősségük lehet te ezt érzed. Tejszürke feketét maximum az 5 éves lcd Lg tv-men látok
Egész képernyős csíkozást én 1x nem tapasztaltam , de a beégéses riogatás miatt pár hetente futtatok homogén tesztelést. 9 hónap alatt egy rosszul működő pixelt sem tudtam felfedezni rajta -
Skynet258
Topikgazda
válasz
razor03
üzenetére
Na most olvasom amiket írsz, hát egy egészséges OLED nagyon nem ilyen.
Valami nem kerek ott nálad vagy a beállításokkal, vagy hardveres baj van.
Amit lehet (Win oldalról és monitor oldalról) reset-elj, és nézegesd meg az alap kép módokat. A fekete itt fekete, nem is lehet más, mert azok a pixelek ki vannak kapcsolva, nem lehetnek szürkék. Pont sötét hátterem van most, ez élőben még feketébb, totális sötétség. Ha nálad nem ilyen a fekete akkor az nem ok.
Firmware frissítés monitoroknál általában a saját programjával lehetséges, USB-n kell összekötni a PC-vel. A manualt nézd meg nálad hogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Valami nem kerek ott nálad vagy a beállításokkal, vagy hardveres baj van.
Skynet258